HomeSavetiUgovorno iznajmljivanje i lizing

Ugovorno iznajmljivanje i lizing

Ugovor o najmu i lizingu kao što znamo uskoro će biti stvar prošlosti…

Dani krutih beskompromisnih ugovora koji su vas vezali na određeno vreme bez obzira na to kakva je vaša promena okolnosti je završena. Danas je “fleksibilnost” naziv igre. Ono što će vam ovo doneti su funkcionalnost, jednostavnost i pristupačnost.

Šta ovo znači za vas – nema dodatnih troškova za kilometražu.

Promenite ili vratite bilo koje vozilo u bilo kom trenutku, bez penala.
Fleksibilnost nadogradnje ili smanjivanja vašeg vozila u bilo kom trenutku u skladu sa vašim zahtevima.
Jednostavna papirologija sa svim troškovima na jednoj fakturi, bez gubljenja u toni papirologije.
Bez depozita (u zavisnosti od kreditnog rezultata).
Ne postoji dugoročni ugovor ili fiksni ugovor o zakupu za potpisivanje.
Besplatno vozilo za trenutnu zamenu za servis i kvar.

Neke od podmuklih načina na koje kompanije za sklapanje ugovora i dugoročni zakup mogu da koriste kako bi njihove cene izgledale veštački niske. Ako znate za ove stvari, možete doneti uravnoteženu odluku i kasnije se ne probuditi pred nekim neprijatnim iznenađenjima, unapred upozoren je naoružan.

Da li su zamenske gume uključene u paket održavanja?

Pročitajte sitno pismo u ugovoru – neki drugi ugovori angažuju kompanije koje će veštački sniziti cene tako što ne uključuju zamenske gume u kompletan paket održavanja. Kompletan set guma za kombi za prevoz može da vam vrati k broj funti godišnje. Uz naš paket održavanja, zamenske gume su uključene u cenu. Verujemo da kupac treba da ima ceo paket, ono što vidite je ono što dobijate!

Kada stvari krenu naopako

Kakva mreža podrške postoji? Da li ćete dobiti novo vozilo ili ćete morati da čekate satima ili čak danima na popravku? Hoćete li uopšte dobiti zamensko vozilo? Ovo je veoma čest problem – morate da proverite paket zamenskog vozila. Neke kompanije nude samo paket od 24 sata ili 48 sati ili ga uopšte ne nude.

Popularno

spot_img