HomeSavetiSaveti za odabir kancelarijskog nameštaja auto salona

Saveti za odabir kancelarijskog nameštaja auto salona

U preduzećima koja su fokusirana na klijente, kao što su saloni automobila, važno je stvoriti okruženje dobrodošlice. Kupovina novog automobila je velika odluka i kupci će verovatno provesti nekoliko sati u vašem poslovnom prostoru.

Stoga, davanje prioriteta udobnosti i atmosferi učiniće da se vaše poslovanje istakne. Ostavite trajan prvi utisak na kupce tako što ćete učiniti njihov boravak prijatnijim.

Mi smo vam pripremili nekoliko saveta koji vam mogu biti korisni prilikom odabira kancelarijskog nameštaj za vaš salon automobila. Hajde da počnemo od nekih najvažnijih detalja.

Prijemni deo

Recepcije daju vašem preduzeću priliku da se istakne. Atraktivna i uredna recepcija ne samo da daje do znanja klijentima da je njihov komfor na prvom mestu, već i da ste efikasna organizacija kojoj mogu da veruju u svom poslovanju.

kancelarija auto salona

Razmislite o diferenciranju vašeg salona automobila instaliranjem jedinstvene recepcije. Recepcija sa kružnim stolom je moderno rešenje koje će se vizuelno istaknuti ne samo među klijentima nego i među zaposlenima. Pored toga, ovaj tip recepcije vam omogućava da dizajnirate kružnu konfiguraciju koja omogućava dovoljno prostora za skladištenje, produktivnost i efikasnost. Sa površinama na više nivoa, zadaci ostaju van vidokruga dok vi pozdravljate kupce.

U prometnim prodavnicama automobila, kada vas dočeka topla recepcija, to može učiniti da se osećate manje opterećeno velikom kupovinom koju ćete obaviti. Studije pokazuju da kompanije koje stavljaju klijenta na prvo mesto i u srce svoje organizacije doživljavaju procvat.

Nameštaj koji radi za vas

Postoji mnogo opcija koje su dostupne kada birate nameštaj za vaš salon automobila, posebno sto, koji je komandni centar vašeg radnog dana.

Potražite stolove sa inovativnim funkcijama kao što su izdržljive površine, ugrađeno skladište za kablove kako biste držali nered pod kontrolom, integrisanu fioku za tastaturu i zgodno mesto za odlaganje svakodnevnih stvari, da vam budu pri ruci i van vidokruga. Pravi sto treba da bude deo inspiracije i organizacije.

Ne zaboravite na sve ostale elemente koji čine vašu kancelariju ili prodajni prostor. Imati odličan sto je jedna stvar, ali nije pogodan za efikasan rad ako je natrpan papirima i kancelarijskim materijalom.

Rešenja za datoteke i skladištenje možete naći u svim oblicima i veličinama, od mobilnih i bočnih ormarića za datoteke do multifunkcionalnih stalaka za štampače. Ako imate prostora — ili vam je potrebno dodatno skladištenje — često možete pronaći veće kancelarijske ormare koji se lepo kombinuju sa vašim dizajnom.

Kancelarijska stolica

Imajte u vidu i kancelarijske stolice sa ergonomskom podrškom ili o stojećem stolu koji vam omogućava da bez napora prelazite između sedenja i stajanja tokom dana. Verujte nam, vaša leđa će vam biti zahvalna!

Iako salon automobila jeste vaše radno mesto, kvalitetan kancelarijski nameštaj koji integriše najnoviju tehnologiju i inteligentan dizajn će promovisati povećanu efikasnost, produktivnost i fokus.

Prostor

S obzirom da saloni automobila zauzimaju ogroman prostor, kancelarijski deo ponekad može biti skučen. Sa nekoliko ljudi koji rade zajedno na jednom mestu, kancelarija može brzo postati haotična i pretrpana.

Zbog toga se preporučuje ili opremanje dodatnog prostora za skladištenje papirologije ili kupovina nameštaja odgovarajuće veličine, posebno u malim kancelarijama gde je prostor donekle ograničen.

Ovo ne samo da osigurava da se zaposleni mogu slobodno kretati, već takođe znači da kancelarija izgleda uredno i organizovano; kao što svaki profesionalni radni prostor treba da bude.

Štaviše, multifunkcionalni nameštaj postaje sve popularniji i može se pokazati kao vredan dodatak svakoj kancelariji, pružajući isplativ način za rešavanje problema vezanih za prostor.

Produktivnost

Veća je verovatnoća da će zaposleni biti produktivni ako rade u inspirativnim, modernim kancelarijama. Takođe, klijenti kada dođu da kupe nov automobil imaće bolje će se osećati ako se nalaze u moderno prostoru, opremljenom prema najnovijim standardima.

Mnogi savremeni radni prostori sada imaju delove za opuštanje, koji su, u suštini, područja udaljena od glavnog kancelarijskog prostora i mogu uključivati velike sofe ili fotelje, knjige i pića. Ove „zone za opuštanje“ omogućavaju osoblju da odvoji pet minuta tu i tamo da se udalji od svojih stolova i opusti se, što je korisno, jer kratka pauza svakog sata osigurava da osoblje ostane motivisano.

Ovde takođe možete poslužiti svoje klijente kafom i osveženjem.

Kvalitet

Redovna zamena kancelarijskog nameštaja je skupa i ometa normalan rad, pa je pametno ulagati u visokokvalitetne, izdržljive komade koji su napravljeni da izdrže test vremena.

Obavezno kupujte, pročitajte recenzije i izaberite dobavljača kancelarijskog nameštaja koji je poznat po kvalitetu i razumnim cenama. Uvek možete proveriti poslovanje neke kompanije na sajtu companywall i upoznati se sa detaljima firme sa kojom želite da sarađujete.

Nameštaj

Nameštaj koji oslikava vaš stil

Sada imate priliku da budete kreativni! Pokušajte da pronađete kancelarijski nameštaj koji najbolje odražava vaš stil.

Da li ste tradicionalniji ili moderniji? Nameštaj od punog drveta je često sinonim za „klasičniji“ osećaj, dok se komadi koji sadrže čelik, staklo i furnir mogu smatrati modernim ili industrijskim. Za  prelazno okruženje, razmislite o kombinaciji ovih materijala.

Profesionalnoj kancelariji je potreban kohezivan izgled, pa izaberite sličnu estetiku za svoje stolove, ormare za odlaganje stvari, stolice i druge istaknute elemente.

Popularno

spot_img