O nama


MIX CAR WASH DOO je privredno društvo osnovano prevashodno sa ciljem da postojećim i budućim vlasnicima samouslužnih autoperionica pruži širu paletu proizvoda, tehnoloških rešenja, kao i mogućnosti ekonomičnije upotrebe energenata i ulaznih sirovina. To ostvarujemo distribucijom vrhunske opreme Italijanskog proizvođača MIX srl, koji je nosilac više međunarodnih sertifikata koji svedoče o vrhunskom kvalitetu sticanom više decenija.

MIX CAR WASH DOO se bavi i samim investitranjem u samoulužno pranje vozila, zbog svog uvida u isplativost takve investicije stečene višegodišnjim isustvom u tom poslu. U toku je proces izgradnje samoulužnih perionica na više lokacija na teritoriji Srbije. Partnerstvo sa vlasnicima zemljišta na dobrim lokacijama takođe je predmet našeg interesovanja . Pored navedenog, svim zainteresovanim klijentima na raspolaganju je mogućnost besplatnog savetovanja za ulazak u posao samousužnog pranja.

MIX CAR WASH DOO se bavi i distribucijom: dodatne opreme za samouslužne autoperionice, kao i distribucijom automatskih tzv. „rolover“ perionica; opreme za tretman i reciklažu otpadne vode kao i vrhunskih hemisjkih proizvoda za samouslužno pranje.

Comments are closed