SAMOUSLUŽNO PRANJE

Kompaktni sistemi sa sopstvenim kućištem - ne zahtevaju tehničku prostoriju i na taj način štede novac i raspoloživi prostor IDROSELF, MSELF i J-TECH.

SAMOUSLUŽNO PRANJE

Ekonomični sistemi predviđeni za već postojeće tehničke sobe ili druge raspoložive prostore TECNOSMART i TECNOSKID.

SAMOUSLUŽNO PRANJE

Sistemi za velike autoperionice sa mnogo raspoloživog prostora TOP LINE, TOP COMPACT i TOP COMPACT EVO.

AUTOMATSKO PRANJE

Vrhunski sistem automatskog pranja ROLLOVER PULSE 2S.

KONCEPT SAMOUSLUŽNOG PRANJA

Koncept samouslužnog pranja je u razvijenim zemljama poznat još od sredine 20-og veka ali je popularizovan u protekle tri decenije. Koncept je razvijen kako bi se smanjili troškovi poslovanja : prevashodno smanjenjm troška radne snage, i posledično uvećanjem profita vlasniku firme koja se bavila ovom delatnošću. Kod nas taj sistem još uvek nije rasprostranjen na nivou cele države, nego je uglavnom zastupljen u većim gradovima. Otuda, zenit samouslužnog pranja, to jest samouslužne autoperionice, tek predstoji u narednim godinama. Zašto je ovaj sistem pranja toliko zastupljen u razvijenim državama? Umesto odgovora na raspolaganje Vam stavljamo nekoliko činjenica na osnovu kojih možete zaključiti koji su benefiti sistema samouslužnog pranja. - Štedi novac vlasniku biznisa zbog drastične redukcije troškova radne snage - Značajno štedi novac krajnjem korisniku - Čini pranje vozila pristupačnim u bilo koje doba dana (i noći, jer većina samouslužnih autoperionica radi non-stop) - Ne zahteva da se ostavlja ključ od vozila i samo vozilo trećem licu na raspolaganje za vreme pranja - Pranje je brže (spoljno pranje traje uglavnom do 5 minuta) - Čekanje na red je minimalno ili ga uopšte nema

TRETMAN VODE

Pored navedenog, u vidu treba imati superiornost tehnologije koja omogućuje ovaj sistem pranja. Za razliku od tradicionalnih autoperionica gde vam radnik sa kompresorom pere vozilo običnom vodom pod viskokim pritiskom uz dodatak hemijske supstance sumnjivog kvaliteta, kvalitetna samouslužna autoperionica raspolaže procesnom opremom za ozbiljan tretman vode. To znači, da samouslužna autoperionica NE koristi običnu vodu iz cevovoda, nego tu vodu dalje zagreva i prečišćava. Prečišćavanje se uglavnom svodi na sledeće:

- uklanjanje sitnih čestica peska
-ukljanjanje gvožđa
-ukljanjanje kamenca i omekšavanje vode
-uklanjanje mangana
-uklanjanje drugih minerala procesom reverzne osmoze

Svaki od naših proizvoda može ali i ne mora biti opremnjen opremom za omekšavanje vode i reverznom osmozom. Ovo se odnosi čak i na mali, kompaktni sistem Idroself! Kada je reverzna osmoza u pitanju, treba imati u vidu da su krajnji korisnici usluge samouslužnog pranja u Srbiji, još uvek nedovoljno upućeni, pa vrlo često brišu vozilo nakon pranja. Ovo je nepotreban postupak koji obezvređuje reverznu osmozu, to jest, čini je suvišnom - a ona je vrlo skupa i vrlo korisna.